Muajt e vitit në gjuhën angleze

Muajt e vitit në gjuhën angleze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Other 0

Muajt e vitit në gjuhën angleze

GAME INFO:
Ky është një kuiz nga gjuha angleze përkatësisht për muajt e vitit se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 12 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigjuni në pyetjet që shfaqen. rnrnKuize anglisht, Kuize të ndryshme në gjuhën angleze, gjuha angleze kuize, kuize shqip, kuize shqip dhe anglisht, 12 muajt e vitit në gjuhën angleze, 12 muajt e vitit anglisht, Teste anglisht, teste të ndryshme anglisht, testoni veten në gjuhën angleze, gjuha angleze teste online, Teste online, teste online shqip, teste online anglisht,

PLAY NOW!
DO YOU LIKE THIS GAME?

Embed this game

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.