Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e parë

Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e parë

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Other 0

Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e parë

GAME INFO:
Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e parë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej.rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve të trupit në gjuhën angleze. rnrnKuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme ne gjuhen angleze, mesoni gjuhen angleze, pjeset e trupit ne anglisht, Eyebrown, Neck, Hair, Forehead, Cheek, Eye, Ear, Chin, Shoulder, Nose, Mouth, English Quiz, English Quizzes, Kuize te ndryshme anglisht,

PLAY NOW!
DO YOU LIKE THIS GAME?

Embed this game

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.