Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Other 0

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

GAME INFO:
Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka të bëjë me shtëpinë dhe orenditë. Duhet t'i dini objektet se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi ka 10 pyetje ku secila pyetje ka katër opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPergjigjuni ne pyetjet qe shfaqen.rnrnrnGjuha angleze, Gjuhe angleze, Teste, Kuize, Kuize anglisht, Teste anglisht, Shtepia, Orendite, Shtepia dhe orendite, Orendite shtepiake, Orendia kuiz, Kuize per shtepine, Kuize angleze, Kuize ne gjuhen angleze, Kuize online, Kuize shqip, Teste shqip, Mesoni anglisht, Meso gjuhen angleze,

PLAY NOW!
DO YOU LIKE THIS GAME?

Embed this game

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.